Ayo Podho Nulis Boso Daerah, Sa' Blog Siji Wae

Poro sedulurku blogger jowo, blogger batak, blogger borneo, blogger aceh, blogger bugis, blogger sundo, blogger papua, yo blogger indonesia.
Ayo rame-rame nulis boso dearahe dewe-dewe, sa' blog sa' tulisan wae. Mengko suwi-suwi lak mundhak akeh. Ben wong luar kono podo weruh yen Indonesia iku koyo akan bodoyo lan bahoso, sing akhire menyatu kelawan bahasa Indonesia.

Sa' karepmu, ape nulis nganggo boso opo wae, sa' isomu.
Podho bebarengan ngelestarekno boso budoyo, peninggalane leluhur kang kudhu dijogo bebarengan.

Gak usah mikir iso mundakno traffik po ora, iku nomer loro.
Buktekno yen blogger tanah air iku melu jogo budoyo.

No comments:

Powered by Blogger.